Baner

Kristiansand Tennisklubb har et anlegg som består av seks baner og klubbhus ved gamle Kristiansand stadion på Lund.

Banene består av tre utendørs grusbaner av typen "EuroClay", og tre helt nye innendørs baner (september 2017).

Innehallerne er indstillet til at være klar til brug i nedenstående tidsrum:

Opplåsing kl.06.00 alle dager.
Låsing kl.22.00 mandag til fredag.
Låsing kl.20.00 lørdag og søndag.

OBS: Venligst altid sørg for at lukke dørerne ellers virker vore automatiske låse ikke, det gælder i hallerne og i lokaliterne i det hele taget

 

Parkering er like utenfor anlegget.

Informasjon om nytt innedekke og en sterk oppfordring
Vi har lagt nytt dekke i hallene og ønsker med dette å formidle nye regler for bruk slik at vi kan ta vare på det nye dekket så lenge og bra som mulig. Det er en stor investering for klubben, så det vil være synd ikke å ta best mulig vare på det nye dekket.

Skiftesone
Det er laget til skiftesone i entre begge haller. Vi vil lage en skiftesone der man kan ha på utesko og vi ber om at utesko settes langs markert vegg i hallene. Vi ber også om at foreldre som skal hente eller se på barna, tar av seg på bena dersom de går ut av skiftesonen. 

Rene innesko
Vi ber om at alle skifter til rene innendørssko i skiftesonen (ikke hjemme, ikke i bilen, ikke i klubbhuset). Rene innesko betyr at de ikke er brukt utendørs, evt. at de er ekstremt godt vasket og at all grus er plukket ut. Inneskoene skal også være såkalt non- marking ( ikke kunne sette merker).

Dette kommer til å håndheves svært strengt da det er eneste mulighet til å ivareta klubbens nye investering.

Forklar reglene for barna deres
De som har barn som spiller i klubben, må være nøye med å forklare reglene for barna og passe på at barna har med seg rene innesko til treningen. Trenerne vil selvsagt passe på, men det er viktig at barna også kjenner reglene. Alle spillere må skifte til rene innesko. Tidligere har en del barn kommet på trening i andre typer sko (alt fra cherox til joggesko som er brukt utendørs) og det er ikke lov fra nå av. Egnet skotøy er for øvrig viktig for at barna skal ha utbytte av tennistreningen.

Tennis sko kan kjøpes her:
Intersport i Skippergata tilbyder helt spesielle medlems-priser på innendørs tennissko. Besøk Intersport i Skippergata.

 

Bestil bane her

Bilder

Samarbeidspartnere