Tenniskurs

Kursinformasjon:

Foreløbig treningsplan for våren 2017 (uke 1-24):

Treningsplan våren 2017 (pr. 06.01.17.):

Påmelding og betaling skal skje forut via Senserio.

Spillere, der har ønsker til endringer (flere gange trening pr. uke eller færre (stoppe), dage man er forhindret m.m.) bedes sende mail til klubbmailen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Generelt for alle:

Det tilbys kurs for barn/juniorer og voksne. Vi har treninger for alle nivå, og vi ønsker særlig nye ansikt velkommen til høstens treninger. Fortløpende påmeldinger ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Prisene justeres for oppstartstidspunkt. Det er muligt at låne udstyr det første semester, man deltaker på trening.

Kristiansand Tennisklubb har et stort korps af engagerede, ambitiøse og erfarne trenere. Se oversigten over trenere her: http://www.ktk.no/index.php/om-klubben/styret-og-trenerne

Alle kurs følger skoleruta, dvs ingen skole - ingen kurs: https://www.kristiansand.kommune.no/barnehage-og-skole/grunnskoler/Skoleruta/#skoleruta-2016-2017. Gjelder også for voksne. Alle kursdeltakere skal være medlemmer foruten nybegynnere voksne. Derutover kan der være avlysninger ifm. KTK-events, hvor banerne er booket. 

Er du ny?

Det er generelt mulig at komme til en prøvetrening først, inden du beslutter deg for, om du ønsker å starte op på et fast, ukentligt lag.

For barn opp til ca.12 år som ikke har spilt før, skjer det ifm. Rød ball-lagene (1. af 4 nivåer), som finner sted hhv. mandager og onsdager 17-18. Man kan også komme - selv med kort varsel (samme dag) og prøve, men skriv helst på klubmailen først og få bekreftelse.

For eldre barn, eller barn med noget tenniserfaring, passer det oftest bedst på et Orange ball-lag (2. af 4.nivåer). P.t. er der prøvetreninger på orange torsdager 16-17.

For voksne (17+ år), der har spilt før, lages der aftale via klubmailen om, hvilket lag som er bedst egnet ift. prøvetrening.

For nybegynner voksne, eller let øvede voksne der ønsker at komme igjennem basis på en mye struktureret måte, er der korte nybegynnerkurs med start opp til hver 5.uke - se nederst.

All påmelding til klubmailen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., der besvares av vores hovedtrener/daglige leder.  

Følg og like gjerne vores Facebook-side: https://www.facebook.com/Kristiansandtennis/ for at få mange nyheder så rask som muligt, se bilder fra arrangementer m.m. Via denne Facebook-post kan du også se, hvor du kan finne mere informasjon om klubbens mange tilbud.

 

Priser og rettigheder:

Hvis du starter opp i midten av et semester, kommer du til å betale hhv.:
1) Medlemsskap (er et krav for deltakelse i kurs) for resten av året fra startdatoen: http://www.ktk.no/index.php/aktiviteter/bli-medlem

Den betaler du selv ved at opprette en bruker på deg/spilleren i bookingsystemet Senserio: https://www.senserio.com/default.aspx?ID=147, og deretter kjøbe medlemsskap.

2) Kursavgift: Er semestervis, og blir proporsjonal ift. mulig deltakelse, slik at du betaler 10/14 af full pris, hvis du fx kan være med i 10 uker av samlet 14 for hele perioden.
Avgiften betales via bookingportalen Senserio under Kurs/trening ifm. oppstart.

3) Du kan som medlem spille udenfor hele året (mens banerne er åbne), men i innesæsonen 1.9-30.4, trenger man en fritt spil-avtale for rest-året, hvis spil på innebanerne uten for kurs-deltakelse og opsatte turneringer, fellestreninger m.m. ønskes - se: http://www.ktk.no/index.php/aktiviteter/bli-medlem

 

Priser for full kurs-deltakelse; gjeldende for vår-semesteret 2017 (uke 1-24) - dvs. i alt 21 treningsuker (fratrukket 2 ferieuker og i snit 1 helligdag):

Barn/juniorkurs:

En gang per uke: 1400 kr 

To ganger per uke: 2600 kr 

Tre ganger per uke (etter avtale): 3800 kr.

Voksenkurs:

En gang per uke: 1900 kr                                                                                                                     

Vi forsøker å være veldig fleksible, så er man forhindret en del ganger, kan man som junior evt. få ordning om 1,5x isf. 2x, eller som senior 0,5x. Eller etter avtale med René på klubbmailen lage avtaler om av og til å skifte gruppe, så man får alle sin treninger med.

Cardio Tennis:

Fleksibelt Drop In-tilbud med betaling pr. deltakelse:

KTKs populere tilbud Cardio Tennis, hvor al trening foregår til musik, og med spiløvelser hvor bolden kjører konstant og med høj puls, fortsetter, og nu både mandag 17-18 og onsdag 17-18 for gruppen av lettere/noe øvede, og onsdag 18-19 for konkurransespillere (beste juniorer og seniorer; dvs. rankingherrer og top 10-rankingdamer).

Inndeling i grupper for nye skjer helst etter avtale med René på klubbmailen før første gang.

Påmelding skjer fra dette semester i Senserio. Der er plass til max 7 deltakere pr. gruppe, og kreves minimum 3 for gjennemførelse.

Prisen er 100 kr. pr. time, og påmelding SKAL være skjet i Senserio før timens start.

Det er kun mulig å delta 1x/uke, så tilbuddet er åpent for så mange forskjellige som mulig. 

 

Nybegynnerkurs i tennis for voksne - torsdager kl 1700-1830 over blot 5 uker

Nybegynnerkurs for voksne med klubbens hovedtrenere avvikles over blot 5 ganger/uker a 90 minutter per gang. Så når vi igennem al basis i form af teknik, lidt taktik (single og double) og regellære m.m. Kursene avsluttes med (frivillig) "Starter Cup" (nybegynnerturnering), og felles spising og hyggeaften lørdag etter endt kurs. Det kan være muligt at miste en trening og bli kompenseret med anden trening på andet, alm. kurs i løbet av uken. 

Oversigt over oppstart i våren 2017 kan lastet ned her

KTK har både utlån af racketter og baller til hele kurset. Etter kurs kan racket købes i Proshoppen til særlig nedsat pris for nybegynnere.

Pris: 1000 kr (5 ganger x 1,5 time) - som er inklusiv betaling for turnering, premier, og spisning!

Etter sidste uke, er det muligt at få plads på fortsetterkurs på fast ukedag, hvilket langt de fleste oftest ønsker. Men så bliver det et krav at bli medlem.

Påmelding og betaling av kurs direkte på vår bookingside: https://www.senserio.com/default.aspx?id=147

1. Opprett bruker 2. Velg "kurs/trening" 3. Finn aktuelle kurs og meld deg på/betale

Nybegynnerkurs og tennisskole har direkte påmelding og betaling. For deltagelse i ordinær trening skal det først avtales med vår hovedtrener René om hvilke dager/grupper som er aktuelle.

 

Hjelp (i form av "lekser") til alle kursdeltakere:

Vår hovedtrener primært oppretter regelmessigt poster i en Facebookgruppe med relevante videolinks ifm. temaene til de enkelte ukers trening, så man har mulighed for å forberede seg litt på forhånd. Tilmeld deg her https://www.facebook.com/groups/183857055302878/, og bli bedre på såvel teknikken, taktikken, fysikken og det mentale. 

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest