Tennisskole

Tennisskole i sommerferien 2017

TENNISSKOLE I SOMMERFERIEN FOR JUNIORER


KTK arrangerer igjen i 2017 sin populære tennisskole hhv.:

I uke 26 (mandag 26. juni-torsdag 29. juni) og

I uke 31 (mandag 31.juli-torsdag 3 august). 

Bilder fra de to tennisskoler i 2016 kan sees her og her.

Begge tennisskoler kan med fordel kombineres med en turneringsdeltakelse i KTK. I uke 26, fredag 30.6.-søndag 2.7. holder vi den tradisjonsrike Mercedes Junior Challenge. 

I uke 32 avvikler vi Norway Summer Games 8-13.8., en stor bredde-olympiade med opp til 2.000 deltakere i ca. 20 idretter, og med juniorturnering i tennis, og med beachtennis-turneringer som supplement, i hele byen og i KTK.

Hver kursuke består av fire dager (mandag-onsdag kl. 10-15, torsdag 11-16 (og 16-18 frivillig) med:

Høyt utdannet, engasjert tennisveiledning og -spill, samt litt annen idrett også og en næringsrik lunsj hver dag. Torsdag vil i år bli avsluttet med en turnering for barn med start kl. 14, og siden felles grilling - og felles turnering og spill - for barn og foreldre fra kl. 16 til 18.

Med 3 innendørs- og 3 utendørsbaner på anlegget, blir det tennis uansett vær.

 Alle nivå (inkl. nybegynnere) og aldre (6-18 år) er velkommen, og kan låne racket. Treningen tilrettelegges for deltakerne ut i fra tidligere erfaringer med tennis

. 

Pris: 1250 kr. for medlemmer og 1625 kr. for ikke-medlemmer.

Det er 36 plasser per uke – etter ”først til mølla”-prinsippet, og KTK har hele 5-6 trenere på i begge uker!:
Trenere uke 26: René, Oskar, Sophie, Mathilde, Edvin og Christian
Trenere uke 31: René, Oskar, Anne-Gudrun, Jacob, og Fredrik

Påmelding og betaling via Senserio https://www.senserio.com/default.aspx?id=147 (se Kurs/trening) senest fredag 23.juni for uke 26, og fredag 28.juli for uke  31.


Nye deltakere på tennisskolen skal ifm. påmelding kontakte hovedtrener René på klubbmail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og fortelle kort om tenniserfaring mhp. gruppeinndelinger.

Evt. spørsmål også til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest