Bestill bane

Bestill bane her

Skikk og bruk på banene

  • Den som booker banen må spille selv. Timen kan ikke overlates til andre i eller utenfor egen familie.
  • Eventuell avbestilling dersom man blir forhindret fra å spille må gjøres så tidlig som mulig; fortrinnsvis minimum 24 timer før. I de tilfellene timer avbestilles, håper vi at dette skyldes uforutsette ting og ikke at man har holdt av en banetime fordi man kanskje kan/vil spille. 
  • Avbestilles banerne er det god kutyme å melde i fra om dette på klubbens facebookside, slik at banen kan brukes av andre medlemmer.
  • Spillere som ikke har FSA skal betale for å spille på timer booket av medlemmer med FSA. Betaling av dette kan velges som et tilleggsvalg på bokingsiden.
  • Priser baneleie ikke-medlem: Innebaner 06:00-16:00 og etter kl 22:00: 300 kr. pr. time. 16:00-22:00: 400 kr. pr. time. Utebane: 200 kr. pr. time.

Rene innesko
Vi ber om at alle skifter til rene innendørssko i skiftesonen (ikke hjemme, ikke i bilen, ikke i klubbhuset). Rene innesko betyr at de ikke er brukt utendørs. Inneskoene skal også være såkalt non-marking (ikke kunne sette merker). Dette kommer til å håndheves svært strengt da det er eneste mulighet til å ivareta klubbens nye investering.

Bestill bane her

Samarbeidspartnere