Divisjonstennis / NM lag

Norges Tennisforbund arrangerer en lag-serie for landets tennisklubber i sommerhalvåret. Lagene som deltar blir rangert i syv forskjellige divisjoner, med elite som øverste. Fra 3. divisjon og nedover spilles landsdelskamper. I divisjonstennis spiller klubbene i Norge mot hverandre, og dette kalles lagkamper. Hver lagkamp består av 2 doublekamper og 4 singlekamper. I divisjonstennis har hvert lag fire spillere, hver enkelt spiller har en single kamp og en double kamp. Lagene legger sammen antall seire, en seier gir to poeng og uavgjort ett. Spillerne på hvert lag rangeres fra 1-4, og nr. 1 på hvert lag spiller mot hverandre, osv.

KTK har i sommeren 2016 haft med tre herrelag og ett damelag. I hhv. 2.,3., og 4.divisjon of herrer og i 2.divisjon for damer. Se her for oppdaterte terminlister og tabeller

Deltakelsen på lag sker primært på bakgrunn av placering på klubbens individuelle rankingliste for seniorer samt mest erfarne turneringsjuniorer:
Det krever blot et medlemskab at starte med at utfordre folk!

KTKs lag har sin egen Facebookgruppe: ” Kristiansand Tennisklubb - i kamp for ære i lagturneringen!, hvor spillerne fortæller engageret om oplevelserne med især lagkampene, men også individuelle turneringer.

Samarbeidspartnere