29. nov. 2017

KTK ansetter administrativ leder!

Etter en lengre periode med sterk vekst har styret i KTK besluttet å ansette Martin Skovgaard i nyopprettet stilling som administrativ leder.

Kristiansand Tennisklubb har gleden av å presentere Martin Skovgaard (53) som ansatt i den nyopprettede stillingen som administrativ leder i KTK. I likhet med Renè kommer også Martin fra Jylland, DK, nærmere bestemt Århus. Som tidligere klubbmester i double i  KTK, samt at han i hele 2017 har jobbet tett sammen med Christian om den administrative driften, skulle han kjenne både klubben og sporten fra innsiden. Martin kommer til å betjene klubben via kontoret hver onsdag og torsdag fra kl 09-18, og han vil også være tilgjengelig på klubbens tlf 91914661 og mail: adm@ktk.no

Martin tiltrer i stillingen fom 1. desember 2017.

Kristiansand Tennisklubb har siden ansettelsen av Renè Aarup Olsen høsten 2015 opplevd sterk vekst, og medlemstallet er mer enn doblet. Vi opplever økende interesse for tennissporten og økt oppmerksomhet om vår klubb. Klubben tar derfor grep for å sikre ytterligere utvikling og forbedring av virksomheten, og vi ønsker med denne ansettelsen å sørge for at det administrative arbeidet profesjonaliseres, og at vi med dette kan øke fokuset på det sportslige innholdet i klubben. Ansettelsen av Martin Skovgaard sikrer at vår hovedtrener i større grad kan fokusere på den sportslige delen av KTK, og vi har som mål at treningene og kursene samt den sportslige kompetansen i klubben skal styrkes.

Fom 011217 ber vi våre medlemmer merke seg følgende endringer:

Klubben vil være betjent:

  • Mandag 14-16: Renè
  • Tirsdag 14-16: Renè
  • Onsdag 09-18: Martin (Renè 14-16)
  • Torsdag 09-18: Martin (Renè 14-16)

Martin er å treffe på tlf 91 91 46 61 og mail: adm@ktk.no

Renè er å treffe på mail trener@ktk.no

Alle henvendelser om drift, lønnskjøring, booking, faktura, leie av klubbuset/baner, sponsorer etc rettes til Martin.
Spørsmål om selve kursene og sport rettes til Renè.

Vi ber klubbens medlemmer og andre benytte seg av betjente åpningstider og mailadresser/ovennevnte telefon for henvendelse.

Skrevet av Svein Christian M. Wirak

Samarbeidspartnere