22. okt. 2020

Nyhetsbrev Oktober

KORONASITUASJON

Vi opplever nå lokale oppblomstringer med smitte.  Dette vil mest sannsynlig være en del av hverdagen vår i lang tid fremover, og NTF oppfordrer oss til å videreføre de viktige smittevernstiltakene utøver høsten.

Kun friske personer uten symptomer kan delta/spille

Det må alltid være minimum 1 meter mellom hver spiller

Husk god håndvask/antibac før og etter trening og ved bruk av felles utstyr.

Garderober kan benyttes dersom man kan overholde 1 meters regelen, men det oppfordres fortsatt til å skifte og dusje hjemme.

Berøring av nett, stolper og øvrig utstyr bør gjøres av så få personer som mulig.

Det skal så langt det er mulig ikke benyttes kollektivtransport til og fra trening.

Generelle smittevernregler og reiseråd fra FHI/Departementet skal følges.

Deltakere/medlemmer plikter å melde fra til leder i tennisklubben dersom det blir påvist smitte. Klubbleder plikter å kontakte kommune-/bydelsoverlege for rådføring og tiltak

AKTIVITETER

Junior
Lørdag 24 oktober arrangeres det en treningssamling for juniorspillere på grønn og gul ball.

https://ktk-no.halbooking.dk?holdnr=369


Senior
Hver mandag kl 17-18 arrangeres Tennis Cardio. Dette er av format drop-in, og kan bookes ukentlig via halbooking under Voksenkurs -> Cardio. Merk at dette ikke er et "sesonghold", så for å finne kurset må det velges bare "hold".

Hver fredag avholdes også en egen fysisk trening på tennisbanen. Her vil Aljosa gå gjennom en rekke tennisrelaterte styrkeøvelser. 
Kurset har sesongpåmelding, og det er for øyeblikket 3 ledige plasser.

Veteran
"Tennis for veteraner" holdes hver tirsdag kl 08-10 inne på bane 1 og 2
Dette er et gratis tilbud til alle klubbens eldre medlemmer, og et håp om å kunne øke bruken av anlegget om formiddagene. 

Vi ønsker alle veteraner velkommen her på tirsdagsformiddagene fremover

Rullestoltennis
KTK skal for første gang arrangere en demo for rullestoltennis lørdag 14 november. Dette gleder vi oss veldig til! Spillet foregår på vanlige tennisbaner men med en vesentlig forskjell fra vanlig tennis, ballen kan sprette 2 ganger. Man kan spille i en innledende fase i sin egen rullestol for å se om det er en aktivitet man ønsker å drive med fremover. Vi vil også ha noen stoler til utlån.
Vi har som mål å få til en ukentlig trening dersom det er interesse 

HØSTDUGNAD
Det er mye som skal klargjøres før vinteren, og vi håper mange dugnadsentusiaster holder av denne datoen. 
 

TURNERINGER

Romjulsturneringen

En av klubbens mest prestisjefylte turneringer avholdes 27.12. fra kl. 10:00 til ca. kl. 17:00.

Felles påmelding for herrer/damer. Det vil bli kjønnsuavhengig inndeling i klasser etter nivå.

Det vil som vanlig bli slik at det spilles korte kamper (antakelig ett Fast4 set), og alle vil være garantert minst tre kamper.

Kaffe og julekaker i klubbhuset. Håper vi ses!

NB! 32 plasser totalt – førstemann til mølla! Påmeldingsfrist 23.12 kl. 23:59.

https://ktk-no.halbooking.dk?holdnr=367

REGLER FOR ANLEGGET

Booking
Vi minner igjen om våre regler for bruk av booking. 

Den som booker banen må spille selv. Timen kan ikke overlates til andre i eller utenfor egen familie.

Eventuell avbestilling dersom man blir forhindret fra å spille må gjøres så tidlig som mulig; fortrinnsvis minimum 24 timer før. I de tilfellene timer avbestilles,håper vi at dette skyldes uforutsette ting, og ikke at man har holdt av en banetime fordi man kanskje kan/vil spille. 
Avbestilles banerne er det god kotume at skrive dette på klubbens facebookside at bane ledig, så kan den brukes af andre medlemmer.

Kun reelle bookinger er tillatt. Det er altså ikke tillatt å holde av banetimer i barns eller andres navn som ikke er reelle bookinger, for så å booke om disse timene til seg selv når man har benyttet egen time. Vi har dessverre sett tilfeller hvor reglene omgås på dette, noe vi synes er veldig illojalt ovenfor andre medlemmer.

Spillere som ikke har fritt spill avtale skal betale for å spille på timer booket av medlemmer med fritt spill avtale. Det er laget en ny funksjon i halbooking som gjør det mulig å velge "spill med medlem uten FSA" når det bookes en bane. Ellers kan betaling av dette foregå på KTK-Bookingside under medlemsskap fanen, eller via vår vippsbutikk 105554

SOSIALE MEDIER

Får du ikke nok av nyhetsbrevet? KTK er aktiv på Facebook

Gruppen "KTK - Forum" er en facebookside for alle i KTK, og er ment som en kommunikasjonskanal mellom medlemmer. Her kan alt av KTK- eller tennisrelaterte emner tas opp og diskuteres.  https://www.facebook.com/groups/1703416446574060

For mer utadrettet og offisiell informasjon; besøk vår hovedside på https://www.facebook.com/Kristiansandtennis/

Spillere som ønsker å finne spillepartnere kan benytte "Finn spillepartner i Kristiansand Tennisklubb" https://www.facebook.com/groups/271910796491660

Samarbeidspartnere