11. apr. 2018

PALMESUS + KTK = SANT

KTK inngikk fredag 6 april, for øvrig samme dag Palmesus signet sin største headliner N*E*R*D , en unik samarbeidsavtale med Palmesus. De blir ny Hovedpartner.

Dette innebærer at KTK nå har fire svært solide hovedpartnere. Markedsutvalget er svært stolt over å kunne dra veksler med Palmesus.
Leif Fosselie, nestor og sjef for Palmesus, sier i en pressemelding: vi ser veldig frem til dette. De ansatte på kontoret har flere snakket om et ønske om å komme igang med tennis.

Palmesus Grand Prix blir også navnet på KTKs Grand Prix turnering 16-18 november 2018. KTK er utfordret av NTF å løfte sin KTK Open fra 2017 et nivå opp grunnet klubbens utvikling. Dette er også en fin fjær i hatten for oss. Palmesus Grand Prix blir antagelig en kategori 1 GP, hvilket tilsier det kun er NM senior som rager høyere. Her skal klubben lage en fin ramme rundt den siste av fem turneringer i Tour E18/39.

Palmesus trenger litt dugnadshender under avviklingen av sin gedigne strandfest, og her utfordres KTKs junioravdeling med foreldre til å ta et tak. Vi lønnes godt for dugnadsinnsatsen (snitt timepris kr 200 !!) og all inntekt herfra er tiltenkt uavkortet til KTKs juniorfond.

Styret kommer tilbake med informasjon rundt dette.

Maren Frivold har trukket i sterke tråder for å bidra til at dette er blitt en realitet. Hun får dermed sin velfortjente vervepremie: gratis Fritt Spill Avtale og fritt valg av nyeste Wilson rackert .
Tusen takk Maren – du er en herlig KTK ambassadør.

Benytter samtidig anledningen til å minne om Vervekampnajen mtp samarbeidspartnere. Fristen utløper 30 april. Se link for ytterligere detaljer: håper flere i KTK ser sitt snitt til å få tak i nye partnere slik at klubben styrkes med mål om at nye baner kan bygges i nær fremtid.
Formannen er i tenkeboks, og Dronningensgate legesenter er sugen på et mindre partnerskap slik at to ansatte kan delta på kurs høsten 2018 som en del av innholdet.
Dette må da være hyperaktuelt for andre medlemmer med nettverk ?

Samarbeidspartnere