19. jan. 2018

Tour E18/39

Det er svært hyggelig å kunne presentere et unikt Sørvestnorsk femklubbssamarbeid om en skikkelig Tennistour for seniorer i 2018.

Konseptet er at man sanker poeng basert på resultater. De fire beste turneringer gir poeng basert på en matrise (se plakat), og man må minst ha deltatt på tre turneringer for å kunne heve premie.

Først ut er Stavanger TK med sin Juvesen GP 2-4 februar. Påmeldingsfrist her er onsdag 31 januar. Deretter trivelige Farmers Cup på Bryne i mars. Arendal arranger Åpent Sørvestnorsk Mesterskap 31/8-2/9, mens Egersund naturligvis avvikler Fiskericupen i oktober før det hele avsluttes med KTK Open i november.

Målet er at det blir et sterkt sportslig felt i begge kjønn, og med første turnering som GP er nok dette sikret. Tenk dere to toppspillere i både herrefinale - og damefinale under KTK Open omkranset av 100 supportere. Det skal skje.

Hver arrangør skal sørge for en turneringsfest lørdagskveld samt sikre godt oppmøte under selve finalene. NTF er med på laget, og spent på konseptet.

Dette er bare starten på et varig solid samarbeide med høyt sportslig nivå. Vi i KTK håper å ha flere spillere med på hver turnering.

Bilder

Samarbeidspartnere